De vakantievilla

Wij, Piet en Anita Bakker, zijn de blije eigenaren van Villa Sonnata, gelegen in Kötschach-Mauthen, Karinthië – Oostenrijk!

Nieuw gebouwde 6-persoons vakantiewoning

Onze 6-persoons nieuw gebouwde vakantiewoning in het zonnige en sneeuwzekere Karinthië is opgeleverd begin 2017 en met veel zorg ingericht. U kunt genieten van een luxe en comfortabele 6-persoons vakantiewoning met onder andere twee badkamers, zeer comfortabele boxsprings (LeDorm) en dito dekbedden en linnengoed. Dakterras en tuin zijn op de zon gesitueerd, waardoor u van ’s morgens vroeg tot laat in de middag van de zon kunt genieten.

Alle gebruikte materialen voor onze vakantiewoning zijn van hoge kwaliteit, er zijn twee LED tv’s (NL zenders) en een Sonos geluidssysteem.

De keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Buiten is het goed toeven op het overdekte terras met een comfortabele eethoek, ligstoelen en loungestoelen. Een barbecue maakt het buitenleven compleet.

Indien u de woning wilt huren met twee personen kan dat. Wij kunnen u dan een korting van 10% op de kale huurprijs aanbieden. Mocht u met twee personen in onze villa willen verblijven dan zal er naast de leefruimten één slaapkamer en één badkamer voor u beschikbaar zijn. Deze aanbieding geldt niet in de periode juni t/m september en december t/m maart.

In principe is de check in zaterdag 16.00 uur, check out zaterdag 10.00 uur, tenzij anders aangegeven.

2021:
30-04 t/m 08-10 is check in mogelijk vrijdag/zaterdag/zondag.
08-10 t/m 07-12 is check in mogelijk vrijdag/zaterdag/zondag.

ONZE LUXE VILLA IS VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN:

100 m2BedlinnenBedlinnenBettware
6Keuken/linnengoedKitchen/linnenwareKüche/Leinenzeug
1KeukenpakketKitchenwareKüchenware
4commode en kinderstoelDresser and highchairKommode und Kinderstuhl
2
3InternetInternetInternet